De Expositie

De hele maand september is de expositie van het project Blik op Eindhoven te zien in de bibliotheek van Eindhoven.  Hierin zitten de ‘blikken’ van meer dan 400 Eindhovenaren die de afgelopen maanden hun mening hebben gegeven over één van de volgende thema’s: de stad van thuis in eigen buurt, de stad van kansen, de stad van samen en de stad van groen en gezond. Ook jij bent nog steeds van harte welkom om mee te denken, praten én doen.

Kom je ook langs?

Op onderstaande momenten is er iemand bij de expositie aanwezig om je meer te vertellen en vragen te beantwoorden:

  • Woensdag 15 september van 15.00 – 16.30 uur
  • Woensdag 22 september van 10.00 – 12.00 uur
  • Vrijdag 24 september van 10.00 – 11.30 uur
  • Donderdag 30 september van 14.00 – 16.00 uur

Kom op 18 september naar het Philips stadion

Wil jij samen met andere Eindhovenaren praten over jouw blik op Eindhoven voor de toekomst? Sluit je dan aan bij één van de thema’s en kom op zaterdag 18 september van 10.30 tot 12.30 naar het PSV-station. Meld je hier aan of neem een kijkje op de rest van deze site.

Over blik op Eindhoven

Hoe gaat het eigenlijk met Eindhoven? Hoe gaat het met ons? Hoe gaat het met jou? Over die vragen buigt Eindhoven zich in dit project. Met de opbrengst wordt een ‘krant’ gemaakt, die al die perspectieven en initiatieven van en voor de stad samenvat. Zo ontstaat een nieuwe blik op Eindhoven. Een blik waarmee we bereiken dat Eindhoven nu en in de toekomst een plek is waar iedereen plezierig woont, werkt en samenleeft. Die nieuwe blik op Eindhoven maken we samen. Voor de stad, mét de stad, en vooral dóór de stad.